Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.2
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

9.6
Michał Z. , 22-06-2014

Byłem razem z 2-letnim synem i chyba najbardziej podobał mu się plac zabaw:) Właściciel bardzo sympatyczny, poczestowal nas swoimi pysznym truskawkami. Pokoje fajne, z łazienkami, jest wszystko co trzeba i co najważniejsze jest czysto. Do morza idzie się właściwie tylko przez las, ścieżka jest wyłożona kostką. Polecam.

9.6
Anka M-B, 26-06-2014

Wszystkie pozytywne opinie jakie przeczytaliśmy o pokojach gościnnych Milka przed wyjazdem na wakacje z 2-letnim dzieckiem były absolutnie trafione. Czyściutkie pokoje w łazienkami, przemili właściciele (nasza córka zwłaszcza upodobała sobie p. Grzegorza:), spokojna okolica, dojście do plaży wyłożonym kostką brukową chodnikiem przez las faktycznie zajmuje ok. 15-20 minut (rodzicom małych dzieci radzimy zabrać spacerówki, naszemu dziecku zdarzało się "strajkować";), plac zabaw na ogrodzonym terenie - super odmiana po harcach na plaży, grill, ogródek ze stolikami. Podsumowując, rewelacyjny wybór dla każdego.

9.6
Andrzej Kursa, 08-07-2014

Miejsce naszego wypoczynku już od kilku lat niezmiennie. Najlepszą dla Was recenzją niech będzie to, że do Was ponad połowa wczasowiczów wraca. A do morza jest 7min spacerkiem więc w sam raz.

9.4
Beata Marczak, 13-07-2014

Wspaniałe miejsce na wypoczynek zwłaszcza z dziećmi, do plaży 800 metrów kostką brukową przez lasek, plaża czysta, niezatłoczona, szeroka. Dom nowy, czysty, dla dzieci pokoik z grami, klockami, zabawkami, wspaniały plac zabaw, piękny ogród, pokoje gościnne bez zastrzeżeń, domki świetne! Bardzo dobra odskocznia od zatłoczonej Ustki, do której można się przespacerować lub podjechać autem. Gospodarz przemiły, po prostu rewelacja! Pozdrawiamy Cię Grzegorz! - Beata, Kornelia, Karol z Wołomina

10.0
Ewelina Kowala, 09-08-2014

Gorąco polecam to miejsce, najlepsze miejsce do wypoczynku bardzo spokojna okolica, największym atutem to cisza jaka tam panuje jest to miejsce dla osób które naprawdę chcą wypocząć w ciszy i spokoju. Właściciele to naprawdę wspaniali ludzie. Okolica bardzo przyjazna do plaży spacerkiem przez las z deptakiem 15 minut, plaża bardzo czysta. Polecam Gorąco oraz pozdrawiamy Panią Emilię i Pana Grzesia E. R. S. Kowala

10.0
Agata Przygodzka, 10-08-2014

fajne położenie, spokojna okolica, blisko do plaży zdecydowanie można odpocząc:) polecam

10.0
dorota swędrak, 19-08-2014

Super miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko:), przecudny plac zabaw - ogrodzony co najważniejsze, super dom, pokoje, wyposażenie takie jakie powinno być, atmosfera rewelacyjna, zabawki dla dzieci, grill i gospodarz tego domu wspaniały miły facet:) Cisza, spokój i naprawdę 800m do morza ale aż chce się iść bo droga wyłożona kostką i to świeże leśne powietrze. MIEJSCE GODNE POLECENIA! SERDECZNE POZDROWIENIA DLA GOSPODARZA I JEGO RODZINY - KACPER I ADA SWĘDRAK Z RODZICAMI!

10.0
Beata filipiak, 13-04-2015

Bardzo polecam pobyt w Milce, świetne pokoje czyściutkie, zadbane, cena przystępna. Właściciele przemili, teren przystosowany dla dzieci.Byliśmy z mężem dwukrotnie i teraz wybieramy się ponownie.

10.0
Marcin Grabowski, 29-07-2015

Obiekt Milka w Przewłoce jest dobrym pomysłem na urlop z dala od miejskiego zgiełku. Pokoje są zgodne z opisem; atmosfera rodzinna; właściciel pomocny, dusza towarzystwa. Dojście do plaży jest szybkie i przyjemne. Łatwa droga do centrum Ustki. Myślę, że z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce najlepszym znajomym.

9.8
Agnieszka Nowakowska, 15-08-2015

Gorąco polecam. Wspaniała okolica, z dala od zgiełku, Cisza, spokój, właściciele super przemili, pomocni jak czegoś zabraknie. Byliśmy pierwszy raz, ale gdyby nasze plany wakacyjne znowu związane był z Przewłoką to noclegu szukać będziemy właśnie tu.

9.6
Beata Niemirowska, 19-08-2015

Miejsce godne polecenia. Idealne położenie, przytulne domki, przemili właściciele, dostępne rozrywki dla dzieci jak i dorosłych, cisza, spokój. Jeśli będzie okazja na pewno tam wrócimy. Milka zdecydowanie na TAK!:)

9.6
Grzegorz Torous, 23-08-2015

Szczerze polecam na wakacje z dzieckiem. Fajna lokalizacja - cisza i spokój dookoła. Domek i pokoje - czysto i pachnąco. Dobre wyposażenie, wszystko pod ręką (polecam pokój z aneksem kuchennym). Blisko do plaży. Możliwość wypożyczenia rowerów. Mnóstwo zabawek dla dzieci w specjalnym domku w ogrodzie, trampolina, zjeżdżalnie, rowerki i piaskownica. Przemili gospodarze. Jeśli ktoś zatęskni za jarmarcznym gwarem to do Ustki można dojść spacerkiem lub podjechać autem. Bliskość wielu atrakcji - rejsy z Ustki, Dolina Charlotty, Sarbsk, czy też Park Słowiński z zapierającym dech w piersiach Czołpinem (dziewicza, przecudowna plaża i wydmy bez tłumów wrzeszczących ludzi) - żyć nie umierać. Pozdrawiamy serdecznie: Grzegorz, Patrycja i Anielka z Zabrza;)

9.8
Danuta , 24-08-2015

Dobrze utrzymane domki, doskonale wyposażone, miły właściciel. Na plaże przyjemnie się idzie deptakiem. Jedynym minusem jest odległość do centrum Ustki i do sklepu. Polecam:)

10.0
Ola , 01-09-2015

Cicha, spokojna okolica - idealna na letni urlop, by odpocząć od szarej rzeczywistości: D Wyposażenie pokoju jak i aneksu kuchennego super. Jeśli ktoś chce w miarę szybko dostać się do centrum Ustki lub po prostu lubi wycieczki rowerowe to jest możliwość wypożyczenia roweru - duży plus:) Pokoje czyściutkie:) Właściciel, Pan Grzegorz okazał się być miłym, pomocnym i w porządku człowiekiem:) Cena oraz jakość również bez zastrzeżeń:) Myślę, że jest to miejsce, do którego chętnie kiedyś wrócimy:) Pozdrawiamy, Ola i Wiktor z okolic Warszawy:)

10.0
Joanna , 15-07-2016

Bardzo miłe miejsce do spędzenia rodzinnego urlopu w ciszy i spokoju. Pokoje czyste i zadbane, wszystko zgodne z opisem! Brawo dla przemiłych gospodarzy, którzy opiekują się swoimi gośćmi na najwyższym poziomie! Serdecznie polecam!

9.8
Ania, 18-07-2016

Odpoczynek w Ustce? To tylko Milka. Wspaniała cicha i spokojna okolica. Do centrum Ustki całkiem nie daleko jak i na plażę, przyjemnie spacerkiem lub rowerem, który można tu wypożyczyć. Domki wspaniale, czyściutkie, zadbane. Ogród urządzony dla dzieciaków - trampolina, piaskownica, huśtawki, zjeżdżalnia, rowerki dla maluchów, specjalny domek, w którym jest mnóstwo rożnych zabawek. Gospodarz Grzesiu przemiły i pomocny facet, lubiący dzieci

10.0
Anna Wolińska , 25-07-2016

Polecam spędzenie urlopu w Milce super miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Bardzo dobrze wyposażony plac zabaw. Pokoje zadbane i czyste. Okolica sprzyjająca do jazdy na rowerach i konno, w lesie dużo grzybów i jagód

10.0
Renata Chacińska, 13-08-2016

Właśnie wróciliśmy z Ustki, mieszkaliśmy właśnie w Pokojach Gościnnych Milka. Bardzo mili Gospodarze, czysto i przytulnie. Do morza mały spacerek przez las, do Centrum Ustki trochę dłuższy spacerek. Ciche spokojne miejsce w sam raz na letni odpoczynek, duży ogrodzony teren gdzie dzieci mogą spokojnie biegać czy grać w piłkę. Gorąco polecam my też jeszcze z chęcią się tam wybierzemy

10.0
Małgorzata Chmielecka, 29-08-2016

Pensjonat Milka to bardzo miłe miejsce do spędzenia rodzinnego urlopu w ciszy i spokoju. Pokoje czyste i zadbane, wszystko zgodne z opisem! Brawo dla przemiłych gospodarzy, którzy opiekują się swoimi gośćmi na najwyższym poziomie! Serdecznie polecam!

10.0
Gosia Łukasz i Mateusz, 08-07-2017

Mili i sympatyczni właściciele cicha okolica. Polecamy wszystkim. Napewno jeszcze tam wrócimy. Pozdrowienia z Inowrocławia.

10.0
Marcin Witoński , 09-07-2017

Pensjonat Milka to bardzo miłe miejsce do spędzenia rodzinnego urlopu w ciszy i spokoju. Pokoje czyste i zadbane, wszystko zgodne z opisem! Brawo dla przemiłych gospodarzy, którzy opiekują się swoimi gośćmi na najwyższym poziomie! Serdecznie polecam.Do morza przyjemny spacer przez las.POLECAM W 100%.

10.0
wczasowicz ze Stalowej Woli, 22-07-2017

Obiekt wyposażony zgodnie z wszystkimi opisami. Gospodarze tworzą rodzinną atmosferę. Niespotykana czystość w pokojach i częściach wspólnych oraz na terenach rekreacyjnych (codzienne mycie zabawek dla dzieci w każdym wieku). Dostępne rowery. W okolicy ścieżki rowerowe i wiele rekreacyjnych, utwardzonych ciągów dla spacerowiczów.

9.8
Paweł Gągorowski, 22-07-2017

Ekstra domek z bardzo dobrym wyposażeniem. Bardzo miły właściciel. Domek położony w spokojnej okolicy bardzo blisko do plazy ogolnie nic dodac nic ujasc.

9.8
Basia , 20-08-2017

Szczerze Polecamy! Domki czyściutkie, przestrzenne i dobrze wyposażone: -) Płac zabaw dla dzieci, trampolina: -) Na plaże spacerkiem 10 minut a do Centrum Ustki Ok 20 minut - tak naprawdę fajny spacerek. Pan Grzegorz bardzo miły i pomocny - interesuje się swoimi gośćmi. Pozdrawiamy Sedrcznie! Mazurki: -)

9.2
Izabela Dyoniziak, 07-07-2018

Polecamy domki i pokoje goscinne, mieszkalismy w obu i wszystko zgodne z opisem, w pelni wyposazone, przytulne, czyste, mam wrazenie ze wlasciciele dopracowali wszystko na 100%.Piekna okolica i spokijna okolica, sciezki rowerowe, mozliwosc wypozyczenia roweru za 10 zl na dobe.Bardzo mili wlasciciele, pozdrowienia ze Zdunskiej Woli i do zobaczenia

10.0
Mateusz izydorek, 07-07-2018

Milka. 10/10 super miejsce pozdrowienia dla właścicieli

10.0
Rafal , 17-07-2018

Super właściciele fajna atmosfera ładna lokalizacja zadbane domki na czasie stylowe czysto teren ogrodzony blisko do morza ocena 10.10 odwiedzimy to miejsce jeszcze raz i polecam dla rodzin z dziećmi

9.6
Marcin, 21-07-2018

Najlepszą recenzją będzie gdy napiszę że mojej córce tak się tam podobał, zarówno pensjonat jak i płac zabaw czy pobliska plaża że nie chciała wracać do domu.

9.4
Aga, 13-08-2018

Bardzo fajne pokoje dla osób z dziećmi, ceniących sobie trochę spokoju - w okolicy las i inne domki. Dzieci mają możliwość skorzystania z placu zabaw urządzonego na podwórku, chyba każdy pokój ma balkon, pokoje czyste, właściciele mili i pomocni, można wypożyczyć rowery. W pobliżu dwa sklepy spożywcze, budka z wakacyjnymi smakołykami (gofry lody, zakręcona frytka). Również blisko obiady domowe w bardzo przyjaznych cenach. Do plaży kilkanaście minut piechotą lub kilka rowerem. Do miasta podobnie. jak dla nas bardzo przyjemny pobyt.

10.0
Zbyszek , 07-08-2019

Super miejsce, duzoo zabawek dla dzieci, blisko na plażę, cisza, spokój i bardzo mili właściciele.Dla rodzin z dziecmi wymarzone miejsce?

Pogoda

Pogoda Ustka na dziś: 08-05-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 3 7 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 2 5 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 4 9 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 6 10 °C

Oferty Specjalne

Majówka

MAJÓWKA 2018. Serdecznie zapraszamy państwa na majówkę do pokoi gościnnych MiLKA.Oferujemy pokoje 2,3,4os. z łazienkami....

więcej
Wielkanoc

Serdecznie zapraszamy do naszych pokoi 2,3,4os z łazienkami.Cennik pokój 2os 80zł/dobapokój 3os 120zł/dobapokój 4os 140zł/doba...

więcej
Boże Ciało

Serdecznie Państwa zapraszmy do pokoi gościnnych MiLKA.Oferujemy pokoje z łazienkami 2,3,4os.ZAPRASZAMY...

więcej